Mostantól mesét lehet itt olvasni…

Mese projekt az Egyboglyában Nádasi-Ozsvár Andrea meseíróval

Első lépés: meseíró bemutatása
Második lépés: folytatásokban, rendszeresen mesék közlése
Harmadik lépés: interaktív mese írás-olvasás online (Egyboglya oldal vagy csoport) és offline (Egyboglya)
…a többit még nem tudjuk, de szeretnénk író-olvasó találkozókat, illusztráló alkalmakat szervezni.
Első lépés: meseíró bemutatása : Nádasi-Ozsvár Andrea
Ex-bölcsész, közgazdász, informatikus, Óbudán lakó meseíró, egy lassan 8 éves kislány anyukája. 2016-ban két mesekönyve is megjelent a huncut, kíváncsi és bármely probléma okozására és megoldására képes kisiskolásról, Rebekáról, és az ő Varázsvilágban lakó ismerőseiről, barátairól. Az első kötet Bosszantöpp és más furcsaságok, avagy Rebimesék félősöknek és bátraknak címmel jelent meg. A kötet egyik meséjében Rebi megismerkedik Alinkával, a zűrboszorkánnyal, aki egy aranypénzt ad ajándékba a kislánynak cserébe, mert segített hazatalálni a messzire tévedt szárnyas boroszlánjának. Ha Rebinek olyan gondja támad, amivel úgy érzi, nem boldogul, csak el kell mondania a varászigét, és háromszor megpörgetnie az aranypénzt, Alinka máris ott terem. Kitaláljátok, Rebi egyik megoldhatatlannak tűnű gondja mivel kapcsolatos? Bizony, az iskolával…erről szól Zebulon, a zámpírzokni meséje.
Andrea meseíró oldala: https://www.facebook.com/noamese/?ref=page_internal
Ezzel megvolnánk.

Második lépés: első mese publikálása: Zebulon története_Ozsvar Andrea
Ezzel is megvagyunk!

Azért került sor a kapocs.eu-n a publikálásra, mert itt találtunk erre alkalmas felületet, amíg az egyboglya.hu oldal nem készül el. Reméljük hamarosan minden a helyére fog kerülni!
Kérjük jelezzetek vissza, hogy milyen volt mese! Szerintetek hogyan fog folytatódni ?
Örülnénk illusztrációknak is (akár gyerek, akár felnőtt).

A folytatás terv és illusztráció beküldők között egyboglya programbelépőket sorsolunk ki február utolsó hetében. Ide küldjétek: kapcsolat@egyboglya.hu Érdemes lesz mesét olvasni, játszani!
Nem titkolt célunk az Egyboglya Közösségi Térben havonta offline találkozók szervezése Andreával, ahol a csapból is a mese fog folyni! (legalábbis így tervezzük).