Takács Andrea

A Kapocs a Gyermekekért Nonprofit Kft. ügyvezetője vagyok. Végzettségem tanító, gyógypedagógus, kisgyermeknevelő és mediátor. Igyekszem folyamatosan fejlődni, képezni magam, új területeket meghódítani. Jelenleg videotréner képzésben veszek részt 🙂

A családi bölcsőde életében háttérfeladatokat látok el: segítem az adminisztrációt, helyettesítek, támogatom a szakmai munkát.

A cég keretein belül oktatási, tréneri tevékenységet is végzek: családi bölcsőde szolgáltatásnyújtóknak és óvónőknek tartok továbbképzéseket. Önkéntesként részt veszek egy iskolai bántalmazást megelőző programban. Egyéni és csoportos tanácsadást, esetmegbeszélést is tartok.

Nagyon fontos számomra, hogy a támogató hozzálláshoz segítsem a hozzám fordulókat. A másik ember tisztelete, megértése minden jól működő kapcsolat alapja. Különösen az asszimmetrikus kapcsolatoknál kell erre figyelni. A kisgyermekeknek szükségük van támogatása az önállósodásban, kompetnciájuk megélésében, az önfegyelmük fejlődésében. A biztonságérzet, a kapcsolódás, az együttműködés és a világos, egyértelmű, ugyankkor rugalmas keretek teszik ezt lehetővé.

Szívügyem, hogy a szülők, pedagógusok számára elérhetővé tegyem azokat az eszközöket, módszereket, amivel képesek jobban érteni a gyerekeket (és saját magukat), és ezáltal együttműködni a harmonikus kapcsolat, fejlődés érdekében.

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

  Naptár

  2024. május
  h K s c p s v
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  

  RSS kapocs.eu

  Kapocs a Gyermekekért Nonprofit Kft. on Facebook