Petite Pomme Francia-Magyar Kéttannyelvű Családi Bölcsőde

A családi bölcsőde szakmai programja a francia nyelv megjelenítése a mindennapokban a mesék, mondókák, zenei nevelés szintjén.
elhelyezkedés:
Óbudán, közel az Euro-Centerhez, családi házas övezetben, csendes mellékutcában található a családi napközi. Egy sorházi lakás földszinti és emeleti részén kialakított napközinkben egyidejűleg maximum hét bölcsis-ovis korú gyermeket fogadunk. A kis létszám lehetővé teszi, hogy személyre szóló, differenciált bánásmóddal járuljunk hozzá a gyermekek harmonikus fejlődéséhez, maximálisan figyelembe véve egyéni adottságaikat.

Családi Bölcsődénkben gyermekeknek a francia nyelvet nem oktatjuk, ehelyett könnyed, játékos formában építjük be mindennapi életükbe. Életkori sajátosságaiknak megfelelően mesék, versek, mondókák, dalok közvetítik az idegen nyelvet számukra, amit később a mindennapi kommunikáció fejleszt tovább, mélyít el.

Zárt belső udvar, kerti hinta, csúszda, homokozó és trambulin.

Heti rendszerességgel sóterápia és sóhomokozóban játszás. A gyógypedagógus által rendszeresen tartott TSMT szenzomotoros mozgásterápiával a gyermekek idegrendszerének fejlődéséhez, a házhoz hozott bábszínházzal pedig elsősorban nevetőizmaik erősítéséhez kívánunk hozzájárulni.

Közvetlen honlapunk és további információk
Facebook oldalunk

Kapcsolat:

Cím: 1037 Budapest, Góbé utca 11/2.
Megközelíthető az 1-es, és a 17-as villamossal, valamint a 160-as és a 260-as buszjárattal. A gépkocsival érkező szülők részére az utcában ingyenes parkolási lehetőség van.

Elérhetőségeink:
info@petitepomme.hu
Mobil: +36-30-2566-224