Kockás Liliom Családi Bölcsőde Csákánydoroszlón

A Kockás Liliom Családi Bölcsőde az Őrség Kapujában, Csákánydoroszló községben található, jól megközelíthető, ugyanakkor kezelhető forgalmú helyen. Csákánydoroszló a 8-as főút mellett, Körmendtől 10, Szentgotthárdól 20, Őriszentpétertől – az Őrség fővárosától – 18 km-re található.

A családi bölcsőde a község központi helyéhez közel található; a 8-as főútról a benzinkút mellett Őriszentpéter irányába haladva jobb kéz felől már lekanyarodás előtt jól látható a családi napközinek otthont adó tetőtér beépítéses gerenda ház.

A családi bölcsőde a lakóház alsó szintjén található; megközelítése egy ún. szélfogó helyiségen át történik, itt tudnak a gyermekek a számukra kialakított padokon cipőt váltani és itt van lehetőség a gyermekek váltóruhájának elhelyezésére.

A gyerekek benti játékának egy tágas nappali ad helyet; játékokkal – a pályázatnak is hála – jól felszerelt, a különböző életkorú, érdeklődésű gyerekek egyaránt találnak érdeklődésüknek megfelelő játékot. A napköziben található játékok közös jellemzője a magas minőség.

Az eseménydús délelőttöt követő ebédet a gyerekek a lakóház étkezőjében, számukra készített kisasztalok, kisszékek mellett fogyaszthatják el; ebéd utáni pihenésük, alvásuk a játéktértől elkülönítetten zajlik; ezáltal lehetőséget tudunk teremteni a nemalvó vagy rövidebb ideig alvó gyermekek foglalkoztatására addig, míg társaik pihennek.

A családi bölcsőde részét képezi még a földszinti fürdőszoba. A kéz- és fogmosáshoz egy nagyobb és egy kisebb méretű mosdó áll a gyermekek és gondozó rendelkezésére.

Kockás Liliom Családi Bölcsőde
9919 Csákánydoroszló, Várkör utca 1.

Mobil: 06 70 459 0508
Email: E-mail: csdcsana@gmail.com
Honlap: http://csdcsana.hu/