Rólunk

gyöngyöcskékA GYÖNGYÖCSKÉK CSALÁDI NAPKÖZI 2015. szeptember 1-én NYITOTT és tárta ki ajtaját a Nagyközönség és a cseperedő Gyöngyöcskék előtt.

Azóta is nagyon sokat MÓKÁZUNK és MONDÓKÁZUNK.
Azóta is nagyon sokat ÉNEKELÜNK, TÁNCOLUNK és sokat hallgatunk ZENÉT.
Azóta is egyfolytában JÁTSZUNK, mindent, amit csak lehet, hiszen az a dolguk a Gyerkőcöknek, hogy szabadon játsszanak!
Azóta is csak azért rakunk rendet, pakolunk el az óriási színes szőnyegről a tevékenységeink után, hogy bizonytalan kis lépteiknek könnyebbség legyen, ne kelljen bokáig gázolniuk a játékokban és elférjen a csúszda és a hinta. És nem utolsósorban azért pakolunk mindent vissza a helyére, hogy ŐK boldogan újrakezdhessék a ki- és szétpakolást.
Azóta is sokat MESÉLÜNK, OLVASUNK, KÖNYVET NÉZEGETÜNK.

Azóta is a lehető LEGTÖBB GYÜMÖLCSÖT esszük és csak utána jöhet a kölesgolyó vagy a dínós rágcsa.
Azóta is A LEHETŐ LEGTÖBB SZABADSÁGOT, szabad tevékenységet, rengeteg szabad játékot biztosítunk Nekik, A LEHETŐ LEGKEVESEBB TILTÁSSAL. 🙂

Rengeteg szeretettel és rengeteg türelemmel gondozzuk Őket, mert ez a dolgunk, ezért vagyunk itt a Gyöngyöcskékben, és ezért hozzák a szülők Hozzánk a Gyerkőcöket, mert itt ezt kapják tőlünk.

Itt, a GYÖNGYÖCSKÉKben igazán CSALÁDIAS a légkör, hiszen egyszerre maximum 5 gyerkőcre felügyelünk és azon dolgozunk, hogy itt mindenki otthon érezze magát. 🙂

És hogy mitől nem átlagosak a szolgáltatásaink?

  • Attól, hogy hisszük: minden gyerkőc egyszeri, egyedi és megismételhetetlen gyöngyszem,  elfogadjuk a személyiségét.
  • Attól, hogy aktívan folytatjuk, megerősítjük és kiegészítjük az otthoni szeretetteljes légkör adta fejlődési lehetőségeket. Olyan közeget biztosítunk, ahol a két dimenzió együttesen működik, a szabadság és a szeretet a szabályokkal együtt, egymást kiegészítve, egyensúlyban szerepelnek.
  • Attól, hogy az együtt töltött időben szeretetteljes és elfogadó légkörben, pozitív motivációval és pozitív megerősítéssel dolgozunk. Pedagógiánk dicséret központú és az önbizalom fejlesztésre összpontosít.

Aki nem hiszi, járjon utána és jöjjön el hozzánk a Budai Vár oldalába! 🙂
Címünk: 1012., Budapest, Logodi u. 74-76.

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Naptár

2019. október
h k s c p s v
« ápr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

RSS kapocs.eu

Kapocs a Gyermekekért Nonprofit Kft. on Facebook