Munkatársak

körjáték

Páhy Anna vagyok, a Gyöngyöcskék CsaNa (Családi Napközi)vezetője. Számomra, a gyermekekkel való foglalkozásban, kiemelkedő jelentőségű, ha kedves és humorral oldott, ám határozott személyiségemmel, rengeteg dicsérő szóval segíthetem őket önbizalmuk fejlődésében.
Kisiskolás korom óta vágyom rá, hogy gyerekekkel foglalkozzam. Biológia-földrajz szakos tanárnak indultam, de végül más területeken szereztem diplomákat. Az emberekkel való foglalkozás, “tanítás” az életem része, jó érzékem van hozzá. Próbálok minden emberhez szeretettel és tisztelettel fordulni.
2010-ben Dr. Domján Lászlónál Agykontroll tanfolyamot végeztem, ahol maximálisan megerősítettek ösztönösen kialakult pozitív gondolkodásomban és életszemléletemben. Csodálatos, életre szóló élmény volt, azóta is sikerrel alkalmazom az ott tanult technikákat. Szívből ajánlom mindenkinek! És, hogy hogy vagyok? Egyre jobban! 🙂

2012-ben beiratkoztam egy CsaNa (Családi Napközi) működtetéstoktató tanfolyamra a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítványnál. Az alapítvány összes dolgozója, a tanórák, a szakirodalom, a közös beszélgetések, sőt még a vizsga is, nagyon- nagy hatással voltak rám. Szivacsként szívtam magamba minden szavukat és tanácsukat. Az alapítványnál tanult pedagógiai és pszichológiai tantárgyak felelevenítették, aktualizálták, kiegészítették és rendszerbe foglalták a tanárképzőn elsajátított ismereteimet. Az egy hetes CsaNa gyakorlat pedig hihetetlen élmény volt: én és a gyerekek újra együtt! 🙂 Hálás vagyok az élményért!
2013-ban a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítványnál a Házi Gyermek Felügyelet (HGyF) tanfolyamot is elvégeztem, újabb tudáscsomaggal gazdagodtam és hivatásos bébiszitter is lettem. 🙂 

Mióta saját gyerekem van (12 éves Csodafickó), természetesen többet vagyok gyerekek között. Azt szeretném, hogy minden gyerek, akivel találkozom, érezze rajtam a vágyat, hogy adni szeretnék neki.
Számomra ez a legfontosabb: szabadon, félelmek nélkül, boldogan, mosolygósan, segítőkészen élni és a lehető legtöbbet átadni ebből az energiából, ebből a harmóniából a környezetemben levőknek. 🙂

Közel 5 éve intenzíven foglalkozom gyerekekkel. Számos kézműves foglalkozás, születésnapi parti, nyári tábor, egész napos gyermekrendezvény és rengeteg sok bébiszitterkedés után úgy érzem, kellő tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy tudásommal, kreativitásommal és lelkesedésemmel egy sikeres Családi Napközit vezessek.

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Naptár

2019. október
h k s c p s v
« ápr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

RSS kapocs.eu

Kapocs a Gyermekekért Nonprofit Kft. on Facebook