Táborok szervezése

2018 tavaszától új honlapunk, ahol a táborokat megtaláljátok: www.egyboglya.hu
Ezen az oldalon van a jelentkezési felület is.

NAPKÖZIS TÁBOR ÓBUDÁN
Táborunkat 2018. jún. 18-júl. 13-ig Óbudán a Csillaghegyi Közösségi Házban tartjuk. A tábort 6-14 éveseknek javasoljuk. Sok színes programmal (pl. drámajáték, sokféle kézműves foglalkozás, kütyü, divattervezés) készülünk idén is.

NYÁRI EGYETEM KAMASZOKNAK TÁBOR
Táborunkat a Napközis tábor Óbudán idejében, helyszínén szervezzük 12/13-17 óráig ebéddel vagy ebéd nélkül tartjuk. Ezt a tábort 10-14 éveseknek javasoljuk. Sokféle tevékenységből tudnak a résztvevők választani: pl. filmezés, programozás, drámajáték, képzőművész foglalkozások.

TURISTÁS TÁBOR
Turistás tábori hetet a nagy érdeklődés miatt idén többet tervezünk, mint az eddigi években. Csaba bácsi mellett Szabó Ági is önállóan vezetett már tábori heteket. Idén is ők lesznek a táborvezetők. Két turnus már biztos, ezek: július 16-július 20, illetve aug. 27-31 (rögtön az iskolakezdés előtti hét). Júliusban és augusztusban tervezzük a többi tábori hetet. A gyülekezési, érkezési helyszín júliusban a Csillaghegyi Köz. Ház (júliusi, aug. eleji hetek), az aug. végi hetek még egyeztetés alatt vannak a Vasmacska KávéZoo-val.

FALUSI TÁBOR
Falusi táborunkat Tiszadorogmán szervezzük idén is. 1. turnus július 29-aug. 3-ig
2. turnus aug. 12-aug. 17-ig.

CSALÁDOS FALUSI TÁBOR
A családos falusi tábori hetet aug. 5-aug. 11. között tartjuk Tiszadorogmán.

A Falusi tábor a Tisza-tónál FB oldalát itt találjátok.
Budapesti táborainkról az Egyboglya Táborok FB oldalon lehet többet megtudni.
Év közben továbbra is az Egyboglya Közösségi Térben vagyunk Óbudán, a Boglya u. 1.-ben Kaszásdűlőn sokféle  foglalkozással gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak.