Egyboglya Táborok 2018

Nyár lesz idén is! 🙂
Eddig KAPOCS (közhasznú szervezetünk nevéből) nyári táborok, mostantól EGYBOGLYA nyári táborok néven ugyanaz mint eddig! Immáron 8. éve táborozunk együtt. Sok-sok élmény, sok-sok vidám arc… 🙂
FIGYELEM!!! JELENTKEZÉSI FELÜLET:
www.egyboglya.hu

 

NAPKÖZIS TÁBOR ÓBUDÁN
Táborunkat 2018. jún. 18-júl. 13-ig Óbudán a Csillaghegyi Közösségi Házban tartjuk. A tábort 6-14 éveseknek javasoljuk. Sok színes programmal (pl. drámajáték, sokféle kézműves foglalkozás, kütyü, divattervezés) készülünk idén is.

NYÁRI EGYETEM KAMASZOKNAK TÁBOR
Gyerek: -Pf…! Mi van??? Még nem is járok egyetemre! (De jó, így tudok délig aludni! D)
Szülő: -…de jó, így nem egész nap a gép előtt ül! D

 

Táborunkat a Napközis tábor Óbudán idejében, helyszínén szervezzük 12/13-17 óráig ebéddel vagy ebéd nélkül tartjuk. Ezt a tábort 10-14 éveseknek javasoljuk. Sokféle tevékenységből tudnak a résztvevők választani: pl. filmezés, programozás, drámajáték, képzőművész foglalkozások.

FALUSI TÁBOR A TISZA-TÓNÁL
Mintha a vidéki nagyinál nyaralnál!
szálláshely: Tiszadorogma, Dorogma vendégház

1. turnus 2018. július 29-aug. 3-ig
2. turnus 2018. aug. 12-aug. 17-ig.

Kifejezetten városi, nagyvárosi környezetben élő gyerekeknek javasoljuk ezt a tábort, ahol saját élményű tapasztalatokat tudnak szerezni a falusi életről. A falusi munkák, tevékenységek közben megismerkedünk a helybeliekkel, a tájjal, a falusi szokásokkal, bekapcsolódunk az idénymunkákba. A Tisza-tó, a Tisza, a mezőségi táj, a hortobágyi puszta, a holtág szolgáltatja a táborhoz a díszletet. A bicikli fontos kelléke a tábornak: ezzel közlekedünk a faluban és a távolabbi (pl. szomszéd falu, közeli tanya, holtág, természetvédelmi terület) helyszínekre.

FALUSI TÁBOR A TISZA-TÓNÁL, CSALÁDOS HÉT
Mintha a vidéki nagyinál nyaralnál!
szálláshely: Tiszadorogma, Dorogma vendégház
közösségi nyaralást kedvelő kisgyermekes családok számára
programszervezéssel, gyermekfelügyelettel
Időpont:

2018. aug. 5-aug. 11. vasárnap-szombat

JÁTSSZUNK TURISTÁSAT! TÁBOR 

8-14 éveseknek
Turistás tábori hetet a nagy érdeklődés miatt idén többet tervezünk, mint az eddigi években. A napközis táborok idején is szervezünk turistás tábori heteket, ill, július 16-július 20, valamint július 23-27-ig. illetve aug. 27-31 (rögtön az iskolakezdés előtti hét). Júliusban és augusztus 27-31 között. A gyülekezési, érkezési helyszín júniusban, júliusban a Csillaghegyi Köz. Ház , augusztusban az Esernyős.

Táborszervezés:

Erdeiné Csepregi Erzsébet
https://egyboglya.hu/taborok/
kapcsolat@egyboglya.hu
30/900-62-28