Nyári egyetem kamaszoknak tábor Jelentkezési lap 2017

 • Örülünk, hogy gyermeke jelentkezik napközis táborunkba! 🙂 Az online Jelentkezési lap kitöltésével egy lépésben történik a jelentkezés. A táborban való részvétel további feltétele a Szülői nyilatkozat kitöltése, melyben a szülő arról nyilatkozik, hogy gyermeke egészséges, közösségbe mehet. A Szülői nyilatkozat letölthető lesz a honlapról, ill. a Részletes tábori tájékoztatóval el is küldjük a jelentkezőknek. A jelentkezés menete: Mielőtt kitöltené a jelentkezési lapot, kérjük alaposan olvassa el a Tábori információkat itt: http://kapocs.eu/taborozas/tabor-informaciok. Ha valamiben bizonytalan, kérdése van, keresse elérhetőségein a táborszervezőt. Ha több táborfajtára is jelentkezik gyermeke, ebben az esetben több jelentkezési lapot szükséges kitölteni. Ha egy táborfajtából több hétre jelentkezik, elegendő egy jelentkezési lapot kitölteni. A Jelentkezési lap kitöltése után visszaigazoló e-mailt küldünk a Jelentkezési lapon elsődlegesen megadott e-mail címre. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a jelentkezés adatait, valamint a végén egy 4 jegyű azonosító számot. A tábori térítési díj banki átutalása esetén kérjük ezt az azonosítót, a befizető szülő nevét és a gyermek nevét feltüntetni az utalás közleményeként. A tábori részvételi díj beérkezése után Részletes Tábori Tájékoztatót küldünk az elsődlegesen megadott e-mail címre. A tábori férőhelyek lefoglalása jelentkezési sorrendben történik. A betelt feliratot kitesszük a tábori hét ismertetője mellé. Ha ezt látná a honlapon, kérjük csak telefonon jelentkezzen, ne töltsön ki jelentkezési lapot! Ez esetben várólistára tudjuk venni. Bízunk benne, hogy élményekben, jókedvben gazdag nyarat töltünk együtt! 🙂
 • Adataim megadásával hozzájárulok, hogy a Kapocs az általam megadott személyes adatokat kezelje a tábor teljes időtartama alatt. Tudomásul veszem, hogy az adatok jelen kezelésének célja a törvényes képviselővel történő kapcsolat tartása a tábor ideje alatt.
 • Nevezze meg azt a személyt, személyeket a szülőkön kívül, akik a táborból gyermekét hazavihetik. Ha ez időközben módosulna, kérjük a tábor e-mail címén jelezni.
 • Amennyiben egyedül közlekedhet, javasoljuk, hogy legyen a gyermeknél erre vonatkozó szülői igazolás és ezt mindig tartsa magánál. A táborvezetővel egyeztessék a szülők a gyermek érkezését, indulását.
 • Ha több tábori hétre is jelentkezik, kérjük kitölteni. Ha több testvér jön velünk táborozni különböző tábor típusokban, heteken, kérjük külön-külön jelentkezési lapot töltsön ki. Csak azonos tábor típusban lehet több testvért beírni.
 • Kérjük, hogy csak akkor töltse ki több testvérre a jelentkezési lapot, ha azonos tábori héten jönnek velünk táborozni. Ha különböző tábori heteken jönnek, kérjük külön-külön jelentkezési lapot töltsön ki.
 • Több testvér esetén, ha azonos tábori hétre jelentkeznek, több válasz is beírható. Kérjük egyértelműen jelezze melyik gyermekhez melyik születési dátum tartozik.
 • Ha azonos tábori hétre jön egy családból több gyermek, kérjük egyértelműen jelezze melyik gyermekhez melyik születési hely tartozik.
 • Több gyermeknél több elem is beírható. Kérjük tüntesse fel, hogy melyik gyermek, melyik iskolába jár.
 • Az űrlapot kitöltő szülő neve. Kérjük a felelősségvállalás miatt csak a saját gyermeke jelentkezési lapját töltse ki.
 • Érdemes megadni, hogy mely telefonszám melyik szülőhöz, esetleg nagyszülőhöz tartozik.
 • Testvér kedvezményt akkor is igénybe lehet venni, ha nem azonos tábori héten jönnek a gyerekek. Törzstáborozó kedvezményt annak a gyermeknek tudunk adni, aki az előző tábori évben velünk táborozott vagy betegség, egyéb ok miatt lemondta a tavalyi tábori hetet.
 • Ebben az esetben a napidij 4X, azaz 20000 Ft-ba kerül a tábori hét. A tábori hétre kedvezményeket nem lehet igénybe venni. Kérjük jelölje meg, melyik 4 napon jönne hozzánk táborozni gyermeke (pl. jún. 19-22 vagy jún. 19. 20. 22. 23)
 • fizetési határidő: online kitöltéssel egy időben. A tábori hét beteléséig folyamatos a jelentkezés.