Játsszunk turistásat! tábor jelentkezési lap 2017

 • Örülünk, hogy gyermeke jelentkezik Játsszunk turistásat! táborunkba. Reméljük igazi turistás élményekben lesz része. Az online Jelentkezési lap kitöltésével egy lépésben történik a jelentkezés. A táborban való részvétel további feltétele a Szülői nyilatkozat kitöltése, melyben a szülő arról nyilatkozik, hogy gyermeke egészséges, közösségbe mehet. A Szülői nyilatkozat letölthető lesz a honlapról és a tábori helyszínen is rendelkezésre fog állni. A jelentkezés menete: Mielőtt kitöltené a jelentkezési lapot, kérjük alaposan olvassa el a Tábori információkat itt: http://kapocs.eu/taborozas/tabor-informaciok. ha valamiben bizonytalan, kérdése van, keresse elérhetőségein a táborszervezőt. Ha több táborfajtára is jelentkezik gyermeke, ebben az esetben több jelentkezési lapot szükséges kitölteni. Ha egy táborfajtából több hétre jelentkezik, elegendő egy jelentkezési lapot kitölteni. A Jelentkezési lap kitöltése után visszaigazoló e-mailt küldünk a Jelentkezési lapon elsődlegesen megadott e-mail címre. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a jelentkezés adatait, valamint a végén egy 4 jegyű azonosító számot. A tábori térítési díj banki átutalása esetén kérjük ezt az azonosítót, a befizető szülő nevét és a gyermek nevét feltüntetni az utalás közleményeként. A tábori részvételi díj beérkezése után Részletes Tábori Tájékoztatót küldünk az elsődlegesen megadott e-mail címre. A tábori férőhelyek lefoglalása jelentkezési sorrendben történik. A betelt feliratot kitesszük a tábori hét ismertetője mellé. Ha ezt látná a honlapon, kérjük csak telefonon jelentkezzen, ne töltsön ki jelentkezési lapot! Ez esetben várólistára tudjuk venni. Bízunk benne, hogy élményekben, jókedvben gazdag nyarat töltünk együtt!
 • Adataim megadásával hozzájárulok, hogy a Kapocs az általam megadott személyes adatokat kezelje a tábor teljes időtartama alatt. Tudomásul veszem, hogy az adatok jelen kezelésének célja a törvényes képviselővel történő kapcsolat tartása a tábor ideje alatt.
 • Amennyiben egyedül közlekedhet, javasoljuk, hogy legyen a gyermeknél erre vonatkozó szülői igazolás.
 • Több tábori hét is bejelölhető.
 • Ha azonos tábori hétre jön egy családból több gyermek, duplán beírhatók.
 • Több testvér esetén, ha azonos tábori hétre jelentkeznek, több válasz is beírható:
 • (Ha azonos tábori hétre jön egy családból több gyermek, duplán beírható.)
 • Több gyermeknél több elem is beírható. Kérjük tüntesse fel, hogy melyik gyermek, melyik iskolába jár.
 • Az űrlapot kitöltő szülő neve
 • Érdemes megadni, hogy mely telefonszám elsődleges telefonszám. Kérjük ezek között a szülő telefonszámát elsődlegesen megadni.
 • A tábor térítési díja: 32000 Ft. Testvér kedvezménnyel gyermekenként: 30000 Ft, a kedvezmény különböző tábori heteken is igénybe vehető. Pl. Jancsi és Juliska testvérek, de különböző tábori heteken táboroznak velünk. Igénybe vehetik a testvér kedvezményt.
 • határideje: a jelentkezési lapok kitöltésével egy időben. a térítési díj beérkezésével történik a tábori hét lefoglalása. a tábor beteléséig folyamatos a jelentkezés. készpénzes fizetési módra 2017. 06. 19 - 2017. júl. 14-ig van lehetőség a napközis tábor ideje alatt h-csütörtökig az esti órákban (17-18), előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.
 • Amennyiben valamiben nem biztos, kérjük a KÜLDÉS előtt olvassa át a táborral kapcsolatos infomációkat tartalmazó oldalt itt: http://kapocs.eu/taborozas/tabor-informaciok, illetve keresse a táborszervezőt elérhetőségein.