Falusi tábor Jelentkezési lap 2017

 • Örülünk, hogy gyermeke jelentkezik falusi táborunkba! Reméljük igazi falusi élményekkel fog majd hazatérni. 🙂 Az online Jelentkezési lap kitöltésével egy lépésben történik a jelentkezés. A táborban való részvétel további feltétele a Szülői nyilatkozat kitöltése, melyben a szülő arról nyilatkozik, hogy gyermeke egészséges, közösségbe mehet. A Szülői nyilatkozat letölthető lesz a honlapról, ill. a Részletes tábori tájékoztatóval el is küldjük a jelentkezőknek. Ami még fontos: kérjük a gyermek, bicikli utaztatását alaposan gondolja át és ennek megfelelően töltse ki a jelentkezési lapot. A kitöltés után még július elejéig van lehetőség ennek módosítására (ennek időpontját a Részletes tájékoztató fogja tartalmazni). A jelentkezés menete: Mielőtt kitöltené a jelentkezési lapot, kérjük alaposan olvassa el a Tábori információkat itt: http://kapocs.eu/taborozas/tabor-informaciok. Ha valamiben bizonytalan, kérdése van, keresse elérhetőségein a táborszervezőt. Ha több táborfajtára is jelentkezik gyermeke, ebben az esetben több jelentkezési lapot szükséges kitölteni. Ha egy táborfajtából több hétre jelentkezik, elegendő egy jelentkezési lapot kitölteni. A Jelentkezési lap kitöltése után visszaigazoló e-mailt küldünk a Jelentkezési lapon elsődlegesen megadott e-mail címre. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a jelentkezés adatait, valamint a végén egy 4 jegyű azonosító számot. A tábori térítési díj banki átutalása esetén kérjük ezt az azonosítót, a befizető szülő nevét és a gyermek nevét feltüntetni az utalás közleményeként. A tábori részvételi díj beérkezése után Részletes Tábori Tájékoztatót küldünk az elsődlegesen megadott e-mail címre. A tábori férőhelyek lefoglalása jelentkezési sorrendben történik. A betelt feliratot kitesszük a tábori hét ismertetője mellé. Ha ezt látná a honlapon, kérjük csak telefonon jelentkezzen, ne töltsön ki jelentkezési lapot! Ez esetben várólistára tudjuk venni. Bízunk benne, hogy falusi élményekben, jókedvben gazdag nyarat töltünk együtt!
 • Adataim megadásával hozzájárulok, hogy a Kapocs az általam megadott személyes adatokat kezelje a tábor teljes időtartama alatt. Tudomásul veszem, hogy az adatok jelen kezelésének célja a törvényes képviselővel történő kapcsolat tartása a tábor ideje alatt.
 • (ha azonos tábori hétre jön egy családból több gyermek is, duplán beírhatók)
 • Több testvér esetén, ha azonos tábori hétre jelentkeznek, több válasz is beírható:
 • (ha azonos tábori hétre jön egy családból több gyermek)
 • Több gyermeknél több elem is beírható. Kérjük tüntesse fel, hogy melyik gyermek, melyik iskolába jár.
 • Az űrlapot kitöltő szülő neve
 • Kérjük ezek között a szülő telefonszámát elsődlegesen megadni.
 • Bp. Keleti pályaudvarról Mezőkövesdig gyorsvonattal, onnan a csomagok, biciklik az önkormányzat falubuszával utaznak, a gyerekek távolsági járaton, visszafelé ugyanez ismét. A részletes feltételekről (2016-ben 6000 Ft volt ennek díja) a Részletes Táborismertetőben adunk információkat.
 • Törzstáborozó kedvezmény: előző évben (2016) táborozott a Kapoccsal (bármelyik táborfajta) a gyermek. Testvér kedvezmény: adott tábori héten vagy másik tábor típusban (turistás, napközis/kamasz egyetem) a családból több gyerek is jön Kapocs által szervezett Egyboglya Falusi táborba.
 • A falusi tábori hét térítési díja: 39000 Ft/fő. A térítési díj testvér/törzstáborozó kedvezménnyel 37000 Ft/fő.
 • határideje: a jelentkezéssel egy időben esedékes. a tábori férőhelyek lefoglalása a tábori díj beérkezésének függvénye.